Јавен повик бр. 01/2014 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на 15 февруари 2014 година објавува Јавен повик бр. 01/2014 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013 година.

 

На следните линкови може да се превземи јавниот повик:

Македонска верзија кратка - превземи

Македонска верзија долга - превземи

Контакт листа на регионални центри со надлежни лица и контакти на работни единици на Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството

 

Превземено од: http://www.ipardpa.gov.mk/