Јавен повик за субвенции за угостителските објекти за добивање на ознака за Националните ресторани меани

Јавен повик за субвенции за угостителските објекти за добивање на ознака за Националните ресторани меани

На следниот линк можете да го погледните јавниот повик за субвенции за угостителските објекти за добивање на ознака за Националните ресторани меани - Погледни