Повик за петтиот циклус “Учиме за бизнис заедницата”

There are no translations available.

Проектот “Учиме за бизнис заедницата” на Владата на Република Македонија, како алатка за подобрување на соработката помеѓу Владата и приватните компании, ќе биде објане на 21.10.2015 година и ќе трае се до декември оваа година. Образецот за пријавување на компаниите ќе биде достапен на веб страната на Владата на РМ и на веб страната на вицепремиерот за економски прашања и координација на економските ресори.

Предлозите од бизнис компаниите треба да придонесат за подобрување на бизнис климата во Република Македонија.