Индустриска зона Демир Хисар

• Површина 25,6 хектари
• 56 засебни парцели
• Лоцирана на регионалниот пат Р-416 Битола – Кичево, на 1 км од Демир Хисар
• Пристапност на електрична, водоводна и канализациона мрежа

Погодна за:

• Индустриски капацитети
• Собирни пунктови за природни суровини
• Агро-преработувачки капацитети
• Магацински простори
• Деловно-административни згради

За подетални информации:

Мише Милошевски
Тел.: +389 47 552 661
Моб.: +389 71 235 532
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите