Индустриска зона Могила

• Цена од 1 евро за метар квадратен
• Површина од 17 хектари
• Близу патот Битола – Прилеп
• Пристапност на инфраструктура: пат, енергија, вода

За подетални информации:

Гордана Стефановска Лозановска
Тел: + 389 47 296 360
Моб: + 389 75 886 564
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите