Индустриска зона Кривогаштани

• Цена од 1 евро за метар квадратен
• Површина 2.5 хектари
• На патот Прилеп – Крушево, на само 15 км до Прилеп
• Пристапност до инфраструктура: електрична енергија, вода, одвод и пречистителна станица, телекомуникациски врски.

За подетални информации:

Сашо Цуцулоски

Тел.: +389 48 471 280
Моб: +389 70 634 957
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите