Индустриска зона Новаци

• Цена од 1 евро за метар квадратен
• Површина од 9 хектари (со можност за зголемување)
• На регионалниот пат Битола - Новаци (Р 509)
• На 11 км оддалеченост од Битола и 1 км од центарот на Новаци
• Пристапност на електрична, водоводна и канализациона мрежа
• Погодна за искористување на предностите на општината во земјоделство, сточарство,агропреработувачка индустрија

За подетални информации:

Стевче Анѓелевски
Тел: +389 47 203 060
Моб: +389 71 235 534
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите