Индустриска зона Крушево

• Цена од 1 евро за метар квадратен
• Површина 57 хектари
• На патот Прилеп – Крушево ( 8 км пред влезот во градот)
• Погодна за лесна индустрија

Постои можност за искористување и пренамена на дел од постојните индустриски објекти во зоната:

• ЕМО
• Илинденка
• НИКО ДОАГА
• Поранешна кланица и магацини

За подетални информации:

Таки Кардула
Тел.: +389 75 453 702
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите