Индустриска зона Долнени

• Цена од 1 евро за метар квадратен
• Површина 5.8 хектари
• Близу патот Прилеп – Кичево и регионалниот водовод Студенчица
• Поврзаност со инфраструктура
• Погодна за соларна централа поради високата инсолација од 262 сончеви денови и соодветниот терен и ориентација
• Погодна за капацитети за преработка на земјоделски производи
• Можност за давање земјиште по исклучително поволни услови доколку инвеститорот се обврзе да гради

За подетални информации:
Сатки Мифтароски
Тел.: +389 48 453 343
Моб.: +389 70 208 862
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите