Корисни линкови

Министерство за земјоделство шумарство и водостопанство - www.mzsv.gov.mk

ИПАРД ПРОГРАМА 2007-2013 - www.ipard.gov.mk

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој - www.ipardpa.gov.mk

Центар за промоција на одржливи земјоделски практики и рурален развој - www.ceprosard.org.mk