Повик од Програмата”Креативна Европа”

There are no translations available.

Повик од Програмата”Креативна Европа” наменета за локалните институции, невладиниот сектор.

Read more...

 

Јавен повик за избор на 13 членови на Советот за соработка помеѓу Владата и граѓанскиот сектор од редот на здруженијата и фондациите

There are no translations available.

Јавен повик за избор на 13 членови на Советот за соработка помеѓу Владата и граѓанскиот сектор од редот на здруженијата и фондациите.

Read more...

 

Оглас за финансиска поддршка на јавните и приватниот сектор во рамките на ИПА Програмата за прекугранична соработка

There are no translations available.

Оглас за финансиска поддршка на јавните и приватниот сектор во рамките на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Грција

Read more...

 

Оглас за финансиска поддршка на здруженија и фондации

There are no translations available.

Оглас за финансиска поддршка на здруженија и фондации – Генерален секретаријат на Владата на Република Македонија.

Read more...

 

Информативна средба во Битола за презентирање на програмите Хоризонт 2020 и Косме

There are no translations available.

Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион во рамките на проектот ”Проширување на функциите на центрите за развој на плански региони во насока на спроведување на активности / услуги за поддршка на приватниот сектор” финансиски поддржан од Министерството за локална самоуправа на РМ, на 13-ти ноември 2015 година организира информативна средба за приватниот сектор од регионот за презентирање на програмите Хоризонт 2020 и Косме.

Read more...